Flyplassløsninger

Siemens har en bred portefølje innen flyplassløsninger, og kan bidra med alt fra planlegging og engineering, til integrering og implementering.

Rask og sikker bagasjehåndtering

Økende antall passasjerer, økte sikkerhetsstandarder og stadig større krav til lønnsomhet, er noen av utfordringene du står ovenfor som en flyplass- eller flyselskap- operatør.

Siemens har implementert mer enn 300 logistikksystemer på flyplasser verden over og flere tiår med erfaring har gitt oss stor kunnskap. Gjennom et tett samarbeid med våre kunder i planleggings- og implementeringsfasen, finner vi den rette miks av testet og innovative løsninger.


Flyfrakt/ logistikkløsninger

Siemens har 30 års erfaring med implementering av logistikkprosjekter for flyfrakt terminaler og pallelagre. Vi oppfyller alle internasjonale regler og standarder (IATA, DIN, ASTM, ISO, IEC, etc,).

Vi starter med gjennomføringsstudier og fortsetter med engineering og implementering av komplekse prosjekter. Lang erfaring gjør at vi kan designe og levere komplette hardware og software innenfor logistikkløsninger.